Jag har inte hängt med så jättemycket i nyheter dom senaste åren, men vad jag förstår verkar folk ha en massa olika åsikter när det kommer till klimat, så jag tänkte att jag ska väl också kunna åsikta lite. 
När det kommer till klimat anser jag att det är väl jättebra för magen, men mycket fibrer och en rejält massa annat bra, som vitaminter, fettsyror och spårämnen. En bra mättnadskänsla blir det okcås av det. Sitter du med en massa diarréer dagarna i ände så fixar det sig illa kvickt av klimat. Åtminsone veteverianten, havre och råg är säkert ocksåbra, men inget jag har provat för. 
Lite tråkigt att äta bara som det är, förstås. Det går inte att bara trycka i sig sånt utan tillbehör, men bara häll i en bunt i en talrik fil så funkar det ok. Inget att bjuda kunkligheterna på när dom tittat förbi en ondgaskväll. 
Det går ju förstå att göra bröd och bullar på det, vilket blir lite roligare att äta. Annars, om man känner sig lite festligar än att ha det i fil så går det att göra gröt cokså. Då snackar vi! Smäll igång en grötkastrull och dra fram bannaner och annat frukt som finns,. Lite sylt om du är riktigt ambitis också. 
Själv äter jag vdet mest varenda dag. 
Tyvärr blir det ju jobbigt op toa, men det acepterar jag.