Ja, idag var jag och hälsade på Gun, som vanligt på onsdagarna. Hon har skaffat ny katt sen sist, den gamla dog ju. Som jag skrivit tidigare så var den ju gammal och hade dåliga höfter och problem med att äta och lite annat, så till slut orkade den inte längre. Nu har hur som helst Gun skaffat en ny, en vuxen gulsvart sak som var väldigt lugn men tillgiven och låg gärna i hennes knä. När vi satt där vid bordet och samtalade om allsköns ämnen så kom vi in på det här med att det börjar vara väldigt populärt att visa kvinnor som pussas på tv och film. Absolut även män, men vi tyckte båda att det kändes som om det var övervägande kvinnor, och vi visste att alla dessa skådespelerskor inte var lesbiska, även om de kanske var bisexuella, men ska alla vara det? Nä, tyckte vi och undrade hur det skulle kännas att pussa en av samma kön .Så det gjorde vi. 
Sen bestämde vi oss för att fortsätta, så vi gick till hennes sovrum och klädde av oss. Ingen av oss har direkt attraktiva kroppar längre, men det fick bli som det blev. Det var länge sedan båda våra karlar gick bort, så ingen av oss har haft intimt umgänge på ett bra tag, så det var ju trevligt och väldigt skönt, men i övrigt var det väl sådär, måste jag säga. Inget vi kommer att göra igen. 
Ni får ingen mer detaljerad information än så, perversa människor, men vi ska träffas nästa onsdag igen och då är det min tur att bjuda på kaffe. Jag tror jag ska baka mandelkubb tills dess. Jag vet hur förtjust Gun är i dom och personligen har jag alls inget emot kubb. Dessutom måste jag byta kaffepanna eftersom handtaget på min gamla har gått sönder och det är rakt ingen idé att reparera den, så gammal som den är. Jag hoppas bara jag hinner koka in den så att säga, så kaffet smakar som det ska. 
Nä, nu får det räcka för idag, vi ses nästa gång. Glöm inte att kommentera, det är så trevligt med återkoppling.